парола:
Аз съм
и търся
години от до
от град
Потребители със снимки:
Потребители онлайн:
  Категории   Категории
  Помощ   Помощ
  Инфо   Инфо
Валутни курсове на БНБ

Често задавани въпроси


Регистрация

За да ползвате пълните възможности на сайта, трябва да се регистрирате. Регистрицията протича на два етапа:

    -  избор на име и парола и въвеждане на email адрес;

   - попълване на минимални данни за потребителя, като име, местоживеене, години и описание.

Докато не преминете и през двата етапа на регистрация няма да можете да използвате пълните възможности на сайта!

Колкото по-подробни са данните във вашия профил, толкова по-голяма е вероятността да бъдете намерени от други потребители при тяхното търсене в сайта.

След регистрация в Zahar4e.com профилът ви трябва да бъде одобрен от администратор за да можете да добавяте потребители от сайта във вашите приятели, да пишете лични съобщения или да добавяте коментари към избран от вас профил.

Важно: Информацията във вашия профил трябва да отговаря на условията посочени в
"Условия за ползване"!


Настройки

От тук могат да се променят личните данни, които всеки потребител е въвел при своята регистрация. Всяка снимка, която се добавя, трябва да отговаря на изискванията в
"Условия за ползване"
! Администраторът на сайта си запазва правата да изтрива снимка от профила Ви, ако сметне че тя не е подходяща за сайта.


Потребители


Всеки потребител се представя на сайта чрез пълно описание на своя профил.
Описанието включва снимка (ако има такава), име, град и години. Посредством надписи е представен статуса на потребителя (зелен надпис - потребителя е онлайн, червен надпис - потребителя е офлайн). С наличните менюта в сайта може да се праща писмо, да се добавя в "Приятели", да се блокира или деблокира потребител (когато потребител е блокиран - той не може да Ви пише писма).

Ако се кликне върху името на потребителя се появява пълният профил - всички данни, коментари, възможност за гласуване (ако последният има снимка). Ако пък се кликне върху снимката на потребителя се отваря галерията прозорец със самата снимка..

Важно: Оплакване може да се изпрати ако мислите, че описанието на даден потребител съдържа текст, който противоречи на добрия етикет във графа „Контакти“!Търсене


Търсенето се извършва по зададен критерий от страна на потребителя. Възможни са няколко вида търсене - в зависимост от детайлността, от която се нуждае потребителя. Колкото по-рестриктивно е вашето търсене, толкова по-малко ще бъдат получените резултати.

При "Подробно търсене" има възможност за определяне кое от полетата за търсене да бъде като опция в търсенето, това се осъществява посредством маркиране на съответното поле. Същото така в тези страници е възможен и запис на критерий за търсене, наречен "Филтър".Топ Категории


Класациите се определят въз основа на гласуването и на преглеждането на потребителските профили.Поща


Сайтът позволява размяната на писма между потребителите. Има и възможност за изтриване на стари и вече ненужни писма.


Можете да напишете писмо по следните начини:
    - като кликнете на бутона
Изпрати съобщение на потребителя“ в профила на избрания от вас потребител;
    - като отговорите на вече получено от Вас писмо.

При отварянето на Опциите „Нови съобщения“ и „Поща“ се показват детайлите на подателя на писмото, като могат да бъдат направени различни операции - изпращане на писмо, блокиране/деблокиране и изтриване на съобщението.Приятели


В тази секция са отделени всички потребители, които в даден момент сте добавили към "Приятели" Може да добавите потребител в "Приятели" като натиснете бутона "Запиши в приятели" в профила му.

Има и специална секция "Блокирани". Тук се пазят потребителите, които по една или друга причина са били блокирани, т.е. не искате да бъдете обезпокоявани повече от тях. Разбира се, при добро желание от Ваша страна, те могат да бъдат деблокирани.


Забравих си името и паролата, изпратете ми нови!

    - Има линк "забравена парола", колкото и да е невероятно е направен точно за това!

Не мога да влезна в сайта, а си въвеждам името и паролата вярно!
    - Натиснете клавиша "Caps Lock" и опитайте пак. Ако не стане, спомнете си дали бяха на кирилица или на латиница.

Смених си описанието, но чакам вече час и половина за одобряването му!

    - Когато направите каквато и да е промяна в профила си, ще трябва да изчакате одобрението от администраторите на сайта.

От 3 дена чакам да ми одобрите описанието. Защо?


    - Поради различни причини понякога се случва през почивните дни да няма дежурен администратор, в такива случаи имайте малко търпение.

Снимката която качих не беше oдобрена, защо?


За да бъде oдобрена Вашата снимка е нужно администратора, който Ви проверява снимката да не забележи някаква грешна/подвеждаща информация относно вашия потребителски акаунт. Примерно да сте въвели в профила си, че сте мъж - а да качвате женски снимки. Друг фактор би бил в случай, примерно сте качили до сега 1 снимка която е била одобрена, а човека на втората снимка въобще не си прилича с този на първата.

ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ качвайте снимки на които има само животни, предмети, анимационни герои, известни личности и тн. Снимките трябва да са ваши !

За да бъде oдобрена снимка, която да бъде достъпна за преглед за всички, трябва да се забелязва лицето Ви, или поне част от него - едно око, нос, и тн :)

  Реклама   Реклама


  Приятели   Приятели
  Анкета   Анкета
Кой e любимият ви български изпълнител?
VenZy
Били Хлапето
Рафи
Спенс
Криско
100Кила
Крисия
Дара
Тита
Гери-Никол
Общо гласували:: 25381